Hvem er vi?

Vi fungerer som vores kunders eksterne salgsafdeling. Vi har afdelinger i Odense og Aarhus, hvorfra vi arbejder på at styrke og udbygge vores kunders position på markedet.

Vi arbejder altid målrettet – både internt i virksomheden og sammen med hver enkelt kunde. Da vores kundegruppe består af flere store og velrenommerede virksomheder, vægter vi god kvalitet og professionalisme meget højt.

OM OS / HVEM ER VI?

Ærlighed + ansvarlighed = kvalitet

Vi arbejder ud fra disse tre kerneværdier, som er med til at give os det nødvendige afsæt til at realisere vores mission og vision til gavn for vores kunder og medarbejdere. Vi ønsker at enhver kunde og medarbejder skal opleve vores værdier i mødet med KEK Sales ApS. 

Vores værdisæt medfører at enhver kunde trygt kan overlade opgaverne til os. Som kunde hos KEK Sales ApS får du en kvalificeret samarbejdspartner, som varetager og opfylder alle opgaver bedst muligt. Da vi har mange års erfaring fra telemarketing-branchen, får du en samarbejdspartner, der er seriøs og som altid arbejder professionelt. Vi påtager os kun opgaver, som vi kan stå inde for, og hvor vi kan levere en tilfredsstillende løsning for kunden.

Vores værdisæt, et grundigt oplæringsforløb og vores attraktive løn-model med både fast timeløn og bonusordning er med til at danne grundlaget for en lang relation med vores medarbejdere.